Zorgplan

Iedere patiënt is anders en geen enkel zorgvraagstuk is identiek. Alle zorgverleners waar patiënten mee te maken krijgen zijn aanwezig op EGPO. Zij voeren in steekwoorden in wat de behandeling van de patiënt wordt. De coördinator zorgt er vervolgens voor dat er één behandelplan wordt opgesteld en dat de taken van de zorgverleners goed op elkaar worden afgestemd. Daarbij is het belangrijk dat er een goede prioritering wordt aangebracht in het zorgplan. Communicatie en coördinatie zijn hierbij belangrijk en daar kan eGPO bij helpen.

In het individueel zorgplan (IZP) kan eGPO zorgen voor een goed verloop van de communicatie en coördinatie tussen alle partijen die met de patiënt te maken hebben. Dus zowel de behandelaars, de verzorgers, de patiënt en de directe omgeving van de patiënt komen met elkaar in contact te staan. EGPO zorgt ervoor dat iedereen de juiste informatie krijgt. De informatie over de uitvoering van het IZP is zeer overzichtelijk.

Het zorgplan in eGPO

In eGPO wordt er namelijk vanuit verschillende invalshoeken in drie stappen een probleemlijst opgesteld. Daarbij wordt er allereerst uitgegaan van de wens van de patiënt. Die bepaalt wat hij of zij belangrijk vindt in het leven en op basis daarvan worden er doelen gesteld. Vervolgens worden er teamleden uitgenodigd. Deze stap is heel simpel en er komt weinig administratie aan te pas. Vervolgens wordt er met dit team een multidisciplinair individueel zorgplan opgesteld. Alle acties worden uitgezet naar de betrokken zorgverleners.

Wilt u weten of uw individueel zorgplan of het zorgplan van uw patiënt geschikt is voor eGPO? Wij vertellen u hier graag meer over. Neem contact op en wij helpen u graag verder, bijvoorbeeld door een demonstratie te geven voor uw IZP.

thomas

Meer weten?

Bel Thomas voor de mogelijkheden en een vrijblijvende (online)demo !

06 – 575 376 98 of info@egpo.nl

Of klik hier voor een demonstratievideo