Zelfmanagement Zorg

Een trend van de laatste jaren is zelfmanagement in de zorg. De patiënt heeft steeds vaker zelf de touwtjes in handen. Zo beslist de patiënt of hij voor een bepaalde behandeling kiest en wat voor zorg ze wil. Voor zelfmanagement zorg oplossingen kan eGPO helpen. Bij eGPO gaan we namelijk uit van de kernwaarden van de patiënt en daar wordt het zorgplan op gebaseerd. Bij eGPO vinden we dat een patiënt niet in een hokje geplaatst mag worden. Iedereen heeft een unieke zorgvraag en vindt andere waarden belangrijk.

Je eigen regie in de zorg

In complexe zorg speelt regie een cruciale rol. Regie voeren is echter meer dan in gesprek blijven met de patiënt. Wat er aan zorg geregeld wordt voor de patiënt, wordt in eGPO vastgelegd. Geen actie wordt daarmee dubbel uitgevoerd of vergeten. Dat scheelt veel irritatie of erger: fouten. Patiënten en mantelzorgers met een zorgplan in eGPO geven aan dat ze veel beter geïnformeerd zijn.

De patiënt staat zelf centraal en bepaalt wat er gebeurt. Hij heeft zelf toegang tot het zorgplan en er zelf controle over hoe de zorg wordt uitgevoerd. Het helpt dus zowel zorgverleners als de patiënten. Daarnaast komt er bij eGPO weinig administratie kijken. Heeft u vragen over eGPO of zelfmanagement zorg? Neem dan contact met ons op.

thomas

Meer weten?

Bel Thomas voor de mogelijkheden en een vrijblijvende (online)demo !

06 – 575 376 98 of info@egpo.nl

Of klik hier voor een demonstratievideo