Workshops eGPO

In een uurtje laten we je zien wat we hebben verbeterd in eGPO en hoe je je weg kan vinden. We beginnen daarom met een korte rondleiding door de nieuwe applicatie. Een up to date profiel is van groot belang om vindbaar en bereikbaar te zijn. Dit gaat heel gemakkelijk in de nieuwe app en gaan we ter plekke ook gelijk doen. Om op een veilige en snelle manier met elkaar te communiceren is de nieuwe Messenger een uitkomst. Hoe je deze het beste kan gebruiken laten we aan je zien. Tot slot gaan jij en je collega’s aan de slag met een bestaande cliënt uit je netwerk en maak je samenwerkafspraken en bepaal je wie de coördinator wordt.

Een gestructureerd MDO en goede samenwerking is heel belangrijk bij de zorg rondom kwetsbare mensen. Nodig daarom je collega’s uit je netwerk uit om mee te gaan naar deze praktische workshop zodat je goed en gestructureerd van start kan gaan.

De workshops zijn verspreid over Drenthe gepland. Klik op onderstaande links om je in te schrijven op een datum en locatie dat jou het beste past.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe workshops gepland. De afgelopen periode zijn deze met veel enthousiasme bezocht en krijgen we veel vragen om meer van deze workshops. We zullen zo snel mogelijk nieuwe data inplannen en communiceren. Via deze site kun je je dan direct aanmelden.

Datum Tijdstip Locatie Inschrijflink
Donderdag 30 november 12:00 – 13:00 Meppel’s Inn
Leonard Springerlaan 14
7941GW Meppel
Inschrijven