Werken aan zorginnovatie

Werken bij eGPO Professioneel en gedreven, dat is de gemeenschappelijke deler van de mensen die bij eGPO werken. Enthousiaste mensen die niet bang zijn om een stapje extra te zetten en elkaar graag helpen. Dat merken onze klanten ook en we groeien snel. Daarom zoeken we collega’s die het belangrijk vinden om samen met ons aan een heel gaaf product te werken. Leergierige en pragmatische mensen die zich thuis voelen in onze agile werkomgeving waar lol maken en een topprestatie neerzetten hand in hand gaan.

Over eGPO Door heel Nederland werken zorg- en hulpverleners, mantelzorgers en patiënten met ons samenwerkingsplatform. We zijn een IT bedrijf maar we maken niet alleen software. We ondersteunen onze klanten op veel meer gebieden en vinden het heel belangrijk dat we door onze software een impact hebben op de gezondheid en het levensgenot van mensen. We zijn een groeiende organisatie met 15 professionals en onderdeel van Convenient waar ruim 70 mensen werken. Het is als werken in een start-up maar onder de vleugel van een groot en gezond moederbedrijf met veel carrièremogelijkheden.

Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar:EHBI_man

Mobile developer (32-40u/w)

Web/mobile developer (32-40u/w)

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Een internationaal team en toch altijd verbonden

Werken 3.0 zit ons als innovators in de genen, waar elektriciteit en internet is kunnen we samenwerken. Ons team zit door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Toch zijn we veel bij elkaar, met video of in één van onze kantoorlocaties. Onze hoofdlocatie in Oud Gastel combineert high tech en een modern kantoor met een prachtig uitzicht over de landerijen.

2016-10-04-photo-00000230

img_9223onderdeel_van