Terug naar overzicht

Thomas Groen

Key accountmanager

Ik ben Thomas Groen. Geboren, en voor het grootste deel opgegroeid, in Amsterdam waar ik in 1980 begonnen ben met de studie Econometrie aan de Universiteit van Amsterdam. Mijn studententijd heb ik bekostigd met acquisitiewerk voor de Telegraaf. Ik was 1 van die vervelende mensen die je tijdens etenstijd opbelde om je een abonnement te verkopen.

Na mijn studie bleef het verkoop vak mij trekken en heb ik diverse sales en managementfuncties gehad bij zowel start-ups als gevestigde namen zoals CMG, PinkRoccade en KLM Information Systems. In 2007 mede oprichter geweest van Abakus, een EPD (elektronisch patiënten dossier) voor fysiotherapeuten.
Na de verkoop van Abakus aan een branchegenoot ben ik daar begin 2014 vertrokken.

In de zomer van 2014 de mogelijkheid gekregen om deel uit te gaan maken van het eGPO team. Een enthousiast, ambitieus en professionele groep mensen die zich vol overgave inzetten voor het succes van eGPO en onze klanten.

Eerlijkheid, humor, flexibiliteit, doelgerichtheid en genieten van het leven staan bij mij zowel privé als zakelijk hoog in het vaandel.