Terug naar overzicht

Spectaculaire groei gebruik eGPO

Met een groei van 200 gebruikers (100 verschillende instellingen) in 1 maand maken we met eGPO een spectaculaire groeispurt door. De gebruiksvriendelijke, nieuwe versie wordt vaker gebruikt. Mede door de laagdrempelige, interactieve workshops in de verschillende regio’s zien we dat meer en meer teams beter gaan samenwerken en gebruik maken van eGPO als hulpmiddel. Een georganiseerd netwerk en een goede samenwerking is heel belangrijk bij de zorg rondom kwetsbare mensen. Nodig daarom je collega’s uit je netwerk uit om samen naar deze praktische workshop te gaan.

Hoe ziet zo’n workshop eruit? In een uurtje laten we je zien wat we hebben verbeterd in eGPO en hoe je je weg kan vinden. We beginnen daarom met een korte rondleiding door de nieuwe applicatie. Een up to date profiel is van groot belang om vindbaar en bereikbaar te zijn. Dit gaat heel gemakkelijk in de nieuwe app en gaan we ter plekke ook gelijk doen. Om op een veilige en snelle manier met elkaar te communiceren is de nieuwe messenger een uitkomst. Hoe je deze het beste kan gebruiken laten we aan je zien. Tot slot gaan jij en je collega’s aan de slag met een bestaande cliënt uit je netwerk, maak je samenwerkafspraken en bepaal je wie de coördinator wordt.

Neem contact met ons op om een workshop in jouw praktijk te plannen. Marije staat voor je klaar om een workshop te organiseren: m.oostdam@egpo.nl