Samenwerking in keten

Bij intensief samenwerken met ketenpartners is goede communicatie en coördinatie erg belangrijk. Vooral als het kwetsbare patiënten met meerdere problemen betreft. EGPO is geschikt voor veel verschillende soorten patiënten, doordat het niet ingrijpt in het zorgproces zelf. Het is namelijk geen nieuw dossier maar een communicatie en coördinatiemiddel. Het gebruik van eGPO kan kostenbesparend werken door efficiëntere MDO’s, minder en betere besprekingen, minder tijdrovende communicatie zoals voicemails en telefoontjes. Wat vervolgens leidt tot tijdsbesparing in terugkoppeling naar bijvoorbeeld de huisarts en mantelzorgers doordat alles goed gecommuniceerd wordt.

De werking van eGPO

EGPO start met wat de patiënt belangrijk vindt in zijn of haar leven. Vanuit een holistisch oogpunt worden door zorgverleners van verschillende disciplines samen met de patiënt haalbare doelen gesteld. Patiënten en hun mantelzorgers zijn hierdoor zonder extra werk meer betrokken. De zorg is afgestemd op de persoonlijke wensen en niet langer vanuit verschillende domeinen of professionele inzichten gedomineerd. Dat geeft alle betrokkenen een goed totaalbeeld en meer duidelijkheid. Zorgverleners die met eGPO werken ervaren meer plezier in hun werk door de betere samenwerking in keten. Lees meer over de werking van eGPO.

Samenwerking in keten

Meestal wordt er een keten informatie systeem aangeboden bij chronisch zieken. EGPO helpt bij de communicatie en coördinatie van de zorg en is ook geschikt voor mensen met een andere meervoudige zorgvraag, ongeacht het ziektebeeld. Als een persoon regelmatig contact heeft met meer dan drie verschillende zorgverleners is het al interessant om eGPO te gebruiken.

Wilt u meer informatie over wat eGPO als systeem voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over samenwerking in keten en hoe eGPO daarbij kan helpen.

thomas

Meer weten?

Bel Thomas voor de mogelijkheden en een vrijblijvende (online)demo !

06 – 575 376 98 of info@egpo.nl

Of klik hier voor een demonstratievideo
was-wordt kaart-A5.bewFloor