Patiëntenportaal

Een patiëntenportaal zoals eGPO kan de gesprekken met zorgverleners constructiever en waardevoller maken. De informatie die met andere zorgverleners besproken wordt hoeft niet meer herhaald te worden, omdat dit allemaal in het actieplan staat. De arts kan tijdens een consult dus beter een zorgadvies geven en meer aandacht besteden aan de vragen van de patiënt. De afspraken worden makkelijker en efficiënter en bevorderen altijd de zorg voor de patiënt.

Het gebruik van eGPO als zorgplatform

Bij eGPO krijgen de patiënt en mantelzorger toegang tot het patiëntenportaal van eGPO. Via dit portaal kunnen de patiënt en de personen uit zijn omgeving de status van de zorg inzien. De zorgverleners kunnen het dossier waarvan ze gevraagd zijn om in samen te werken bekijken en muteren met betrekking tot hun expertise of vakgebied. Zo kan een zorgverlener zien welke taken er nog voor hem open staan. Andersom hebben de patiënten en hun omgeving ook een beter inzicht in welke zorg ze nog kunnen verwachten. Een win-win situatie dus voor effectievere en dus betere zorg.

Heeft u interesse in eGPO? Laat het ons weten! Neem contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw patiëntenportaal.

thomas

Meer weten?

Bel Thomas voor de mogelijkheden en een vrijblijvende (online)demo !

06 – 575 376 98 of info@egpo.nl

Of klik hier voor een demonstratievideo
patientenportaal_egpo