Multidisciplinaire zorg

Als een persoon multidisciplinaire zorg krijgt, heeft diegene te maken met verschillende zorgverleners. Bijvoorbeeld verschillende afdelingen in een ziekenhuis, fysiotherapie, een huisarts, thuiszorg en mantelzorg. Het is voor patiënten vaak al vervelend genoeg dat ze veel verschillende gezichten voor zich krijgen. Daarom kan eGPO helpen bij het versoepelen van communicatie en coördinatie met het multidisciplinair zorgplan.

Multidisciplinair zorgplan

Indien mensen een grote zorgvraag hebben, is het vaak lastig om alles te onthouden en te communiceren met familieleden en andere betrokkenen. Vervolgens houdt het daar niet op, want de zorg moet ook nog op de juiste manier uitgevoerd worden. Het multidisciplinaire zorgplan van eGPO helpt daarbij. Het vereist namelijk geen verandering aan de huidige verslaglegging, het wordt alleen via een ander kanaal vastgelegd. Het vervangt telefoon/voicemail/mail/fax etc. In eGPO is er geen ruimte voor uitgebreide verslagen, alles past op een bierviltje en het kost weinig tijd om goed geïnformeerd te zijn. Het eGPO kan bij uitstek goed toegepast worden in de ouderenzorg, jeugdzorg, wijkzorg, complexe zorg en palliatieve zorg.

Hulp bij samenwerken in de zorg

Bij samenwerken in de zorg is goede communicatie essentieel. EGPO biedt daarvoor een tool aan. Om deze samenwerking zo optimaal mogelijk te laten verlopen. EGPO is als hulpmiddel geschikt voor elke patiënt waarbij meerdere zorgverleners betrokken zijn. Wilt u eens kennismaken met ons en weten of eGPO kan bijdragen aan uw multidisciplinaire zorgplan? Neem dan contact met ons op.

thomas

Meer weten?

Bel Thomas voor de mogelijkheden en een vrijblijvende (online)demo !

06 – 575 376 98 of info@egpo.nl

Of klik hier voor een demonstratievideo